ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 3:28:05μ.μ.
24
Απριλίου

Η Σάσα Παπαλάμπρου live στη "Σφίγγα"

Κατηγορία Μουσική

«Θα δημιουργώ απ' τα χαλάσματα, μ' όσα ήρθαν και κράτησαν, μ' όσα ακόμα δεν άρχισαν…»

Η Σάσα Παπαλάμπρου, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, με τίτλο «Σασπένς», στις 19 Μαΐου, στη μουσική σκηνή «Σφίγγα». Μετά το CRAMA, τον πρώτο της δίσκο, όπου η ελληνική παραδοσιακή μουσική συναντά την τζαζ μέσα από τις διασκευές της, τώρα μετατοπίζεται σε ένα πιο εξομολογητικό, προσωπικό ύφος, μέσα από το οποίο αποτυπώνεται η αγωνία της να μοιραστεί όσα είδε και έμαθε ως τώρα. Σε μουσική και στίχους δικούς της, συνδυαστικά με την ευρηματική ενορχήστρωση του Θανάση Καρυπίδη, τα τραγούδια της Σάσας ηχογραφούνται στον τόπο γέννησης της, τη Δράμα, και ετοιμάζονται για μια διαδρομή έξω από τα συνήθη μουσικά σύνορα.


Στις 19 Μαΐου θα παρουσιαστούν τα εννιά τραγούδια του νέου δίσκου, τα οκτώ σε μουσική και στίχους δικούς της, μαζί με τη δική της διασκευή ενός αγαπημένου ρεμπέτικου τραγουδιού, αλλά και ένα πλήρες πρόγραμμα με καλεσμένους τον Βαγγέλη Γερμανό, τη Μαρία Σουλτάτου, τον Θανάση Καρυπίδη και την Εύα Φάκλαρη.

 

ACARARARA

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Συντελεστές:
Demian Gomez: Τύμπανα
Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος: Κοντραμπάσο
Τάσος Γουσέτης: Βιολί
Τάσος Συμεωνίδης: Ηλ. Κιθάρα
Guests: Βαγγέλης Γερμανός, Μαρία Σουλτατου, Θανάσης Καρυπίδης, Εύα Φάκλαρη


---
Φωτογραφία αφίσας: Μαριάννα Σταθάκη
Υπεύθυνη Παραγωγής: Στεργιάνα Τζέγκα
---

 


Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος: 12€
Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Πεζόδρομος Κιάφας 13, Αθήνα 106 78

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Σάσα Παπαλάμπρου είναι τραγουδίστρια και πιανίστα. Έχει δίπλωμα πιάνου, πτυχίο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και Μεταπτυχιακό της Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου, έχοντας διδάξει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου «Εκτέλεση/Ερμηνεία της Jazz Μουσικής και νέες Τεχνολογίες». Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Μάνο Σαριδάκη, Τηλέμαχο Μούσα, Βαγγέλη Γερμανό, Γιάννη Κούτρα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες της τζαζ και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά την κυκλοφορία του cd «CRAMA» ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Σασπένς» σε δική της μουσική και στίχους.

Διαβάστηκε 13 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα