ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 9:32:31π.μ.
24
Ιουνίου

Εγκαινιάστηκε η έκθεση "Tree of Life" της Άννας Αντάρτη στο Κολωνάκι

Κατηγορία Εικαστικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.00 μ.μ τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης "Tree of life" της Άννας Αντάρτη στην Art Appel Gallery .

Η έκθεση περιλαμβάνει μια σειρά εξαιρετικά εμπνευσμένων έργων από επιτοίχιες κατασκευές, χαρακτικά και γλυπτά.

 

Η έκθεση Tree of Life / Το Δένδρο της Ζωής εξυμνεί μια μοναδική ιστορία μεταξύ δυο μαχητών, οι οποίοι σε μια δεδομένη χρονική στιγμή έχασαν τον δεσμό τους, όμως τώρα είναι αναγκασμένοι να επανεκτιμήσουν τη γέφυρα της συμβίωσης.

 

ACABERASAAAA


Η εικαστικός Άννα Αντάρτη χρησιμοποιεί στα έργα της όχι μόνο μέλη δέντρων, αλλά και έναν πλουραλισμό υλικών όπως οι αποξηραμένες ρίζες , το καμένο ξύλο και οι σπόροι.

 

H ιδιοκτήτρια της Art Appel Gallery κ. Κατερίνα Σωτηρίου, είχε φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την βραδιά των εγκαινίων, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να απολαύσουν με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη!

 

ACAEGEN3 Copy

 

Στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκε πλήθος επωνύμων, τόσο των γραμμάτων όσο και των τεχνών για να συγχαρεί την κυρία Αντάρτη, η οποία με χαρά και καταδεκτικότητα,επεξηγούσε και ανέλυε κάθε της έργο!!!

 

 ACAEGEN2 Copy

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Oxr9ocJ-wzc&t=30s

 

 

 

Πληροφορίες

 

Art Appel Gallery | Νεοφύτου Βάμβα 5 Κολωνάκι | +30 211 11 540 30

 

Εγκαίνια: Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, 7-11μμ

 

Διάρκεια: 22 Ιουνίου – 15 Ιουλίου 2023
Ωράριο: Τρίτη έως Παρασκευή 3-8μμ & Σάββατο 11-3μμ

 

Την έκθεση συνοδεύει έντυπος κατάλογος.

 

Είσοδος ελεύθερη

 

ACABERAAAAA

 

Σύντομο βιογραφικό

 

 

Η Άννα Αντάρτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Το 2002, έγινε δεκτή στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τέχνών Αθήνας και στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (εισήχθη 1η). Φοίτησε στην ΑΣΚΤ με καθηγητή τον Αν. Χριστάκη στο Η' εργαστήριο ζωγραφικής και το 2005 παρακολούθησε μαθήματα χαρακτικής του G. Damish με υποτροφία Erasmus στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βιέννης. Αποφοίτησε από την ΑΣΚΤ το 2007 με άριστα. Παράλληλα με τη ζωγραφική και τη χαρακτική ασχολήθηκε και με τη συντήρηση έργων τέχνης δουλεύοντας, μεταξύ άλλων, και στην Εθνική Πινακοθήκη Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου στο εργαστήριο συντήρησης του Μ. Δουλγερίδη. Έργα της έχουν εκτεθεί σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές. Το 2016, επιλέχθηκε από το Μουσείο Φρυσίρα για το διαγωνισμό του 3ου Βραβείου Ευρωπαϊκής Ζωγραφικής. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 

 

Ρεπορτάζ - Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου

 

 

 

Διαβάστηκε 43 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι ένα site που βοηθάει, ενημερώνει, ψυχαγωγεί και συναρπάζει τους αναγνώστες του παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα